Monitorizare şi Intervenţie

Acasă Servicii

Servicii de monitorizare şi intervenţie

Securitatea dumneavoastră, prioritatea noastră. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă protejați afacerea și proprietatea în mod profesionist și eficient.

Lumea s-a schimbat iar securitatea a devenit o necesitate imperativă pentru orice firmă sau locuinţă si o prioritate pentru noi in a oferi servicii calitative de monitorizare, intervenţie rapidă şi asistentă în situaţii de urgenţă. Echipele noastre de intervenţie sunt formate din oameni special pregătiţi pentru a răspunde prompt şi corect tuturor solicitărilor legate de securitatea dumneavoastră

Prin serviciile noastre, vă garantăm

 • Protejarea bunurilor şi a altor valori împotriva furturilor, sustragerilor şi altor riscuri.
 • Securitatea angajaților în caz de agresiuni, conflicte sau alte ameninţări.
 • Prevenirea activităţilor ilegale și gestionarea infracțiunilor.
 • Securitatea locațiilor - locuinţe, firme cu sedii, birouri, depozite, spaţii de evenimente etc.
 • Protejarea datelor importante împotriva accesului neautorizat.
 • Evenimente speciale, expoziții sau activități publice, pentru a asigura ordinea și siguranța participanților și a vizitatorilor.
 • Reacţie promptă în caz de urgenţe (intervenţii rapide) - incendii, inundații sau alte dezastre naturale, pentru a minimiza pierderile și siguranța persoanelor implicate.
 • Respectarea unor norme legale şi standarde de securitate.
 • Monitorizare cu aparatură performanta: Acest serviciu presupune recepționarea semnalelor transmise de sistemul de alarmă în dispeceratul Tetra Sistems Guard. Transmisia evenimentelor în dispecerat se realizează prin linie telefonică fixă, folosind reţeaua de telefonie mobilă (GPRS/ GSM), prin internet sau prin reţea radio. Echipa noastră interpretează și gestionează toate tipurile de sisteme de alarmă, asigurându-vă că locația sau sediul dvs. este în siguranță 24h/7zile.

  Intervenție promptă şi eficientă: Echipele noastre de intervenție sunt dotate cu tehnologie performanta și vehicule special echipate pentru a ajunge la locația dvs. în cel mai scurt timp posibil. Reacționăm rapid la notificări sau alarme și gestionăm imediat situațiile de urgență, inclusiv pătrunderea neautorizată, incendii, inundații și alte probleme similare.

  Sistem antiefracţie bine pus la punct: Pentru a vă asigură o securitate deplină, utilizăm sisteme avansate de detectare și comunicare, combinate cu monitorizare GPS pentru toate echipele și vehiculele noastre de intervenție. Astfel, putem să vă oferim un nivel înalt de protecție și să acționăm în mod coordonat în caz de urgență.

  Dispeceratul nostru are ca principale responsabilități:

 • Gestionarea sistemelor de alarmă
 • Detectarea pătrunderii neautorizate
 • Detectarea începutului de incendiu; inundaţiei, emanaţiei de gaze periculoase
 • Avertizare antisabotaj şi apel de urgenţă / panica
 • Gestionează problemele tehnice: teste de comunicare la 24 ore, stare alimentare sistem /stare acumulator backup
 • Verificarea la cerere a accesului în zona protejată prin verificarea cu parola, patrulare periodică
 • Tetra Sistems Guard acţionează sub Licenţă legală

  Activitatea de Monitorizare şi Intervenţie desfăşurată este reglementată de Legea 333/2003 şi H.G. 1010/2004, societatea Tetra Sistems Guard fiind avizată în acest sens cu licenţele nr. 3078/P si 6050/T eliberate de Inspectoratul General de Poliţie Romană.

  Contactați-ne!

  Despre Noi

  Misiunea noastră este să asigurăm securitatea și siguranța dumneavoastră. Suntem mândri să ne identificăm ca o companie de securitate și pază 100% românească, care promovează valorile și profesionalismul autohton.

  Citeste Mai Mult

  Contact

  Bucuresti, Sector 2, Str Plantelor nr 73

  office@tetrasistemsguard.ro

  +40 731 200 520
        021.9559

  Ne găsiți în următoarele locații: București, Constanța, Ploiești, Prahova, Târgu Mureș, Cluj-Napoca. 2, Str Plantelor nr 73

  ©2024 Tetra.Toate drepturile rezervate.

  Proiectat de WordFox