Pază și protecție

Acasă Servicii

Servicii de pază şi protecţie de la profesionişti cu experienţă

Siguranța dumneavoastră, misiunea noastră: serviciul nostru de pază şi protecţie acoperă o gamă largă de aplicaţii, fiind ideal pentru controlul accesului în diverse tipuri de obiective. Indiferent dacă vorbim despre companii sau proprietăți private, soluţiile noastre de securitate se adaptează perfect cerinţelor fiecărui client.

De ce să ne alegeţi pentru servicii de pază şi protecţie?

 • Experiență vastă în domeniul securităţii
 • Soluţii personalizate care se potrivesc perfect cu nevoile şi bugetul dumneavoastră
 • Echipă calificată, profesionistă şi instruită
 • Tehnologii şi echipamente performante
 • Ne mişcăm rapid. Avem protocoale ample pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă şi abordăm orice problemă rapid, evitând riscurile
 • O foarte bună comunicare cu clienţii noştri
 • Pentru siguranţa dumneavoastră, noi ne asigurăm. Serviciile noastre de pază şi protecţie sunt acoperite de o poliţă de răspundere civilă extinsă, pentru a vă oferi protecție financiară în orice situaţie.
 • Servicii de pază şi protecţie flexibile şi personalizate

  În funcţie de nevoile și situațiile specifice, ne adaptăm serviciile pentru a se potrivi cu cerinţele exacte ale obiectivului dumneavoastră. La Punctul de Control Acces, personalul nostru calificat efectuează controale riguroase la intrare şi ieşire, asigurând respectarea tuturor prevederilor stabilite de către beneficiar.

  Beneficiind de tehnologii performante și protocoale de securitate, ne asigurăm că fiecare aspect al afacerii sau proprietății dumneavoastră este în mâini sigure.

  Lăsaţi siguranţa proprietăţii sau firmei dumneavoastră pe mâinile profesioniştilor

  Agenții noștri de securitate sunt antrenați şi echipați conform Legii 333/2003. Fiecare agent de securitate este instruit special, fizic, teoretic și psihologic, pentru a asigura cea mai înaltă calitate a serviciilor noastre de pază şi protecţie. Echipamentul agentului de securitate este format din uniforma corespunzătoare anotimpului și misiunii pe care o au de îndeplinit, legitimație de serviciu, mijloace de comunicare, dispozitiv de iluminat, mijloace de avertizare sonore, echipament de autoapărare.

  Fiecare dispozitiv de securitate este condus de către un Şef de Obiectiv, responsabil cu identificarea problemelor în timp real şi ajustarea operativă a măsurilor de securitate conform cerinţelor clientului.

  Contactați-ne!

  Despre Noi

  Misiunea noastră este să asigurăm securitatea și siguranța dumneavoastră. Suntem mândri să ne identificăm ca o companie de securitate și pază 100% românească, care promovează valorile și profesionalismul autohton.

  Citeste Mai Mult

  Contact

  Bucuresti, Sector 2, Str Plantelor nr 73

  office@tetrasistemsguard.ro

  +40 731 200 520
        021.9559

  Ne găsiți în următoarele locații: București, Constanța, Ploiești, Prahova, Târgu Mureș, Cluj-Napoca. 2, Str Plantelor nr 73

  ©2024 Tetra.Toate drepturile rezervate.

  Proiectat de WordFox